Letal pentru Dinamo. Aşa vrea să fie Gaz Metan în partida de sâmbătă seară cu câinii roşii din Ştefan cel Mare. Cum medieşenii au învins Dinamo de fiecare dată acasă în ultimele trei partide, antrenorul Cristi Pustai vrea ca istoria să se repete.

Pustai e bucuros că nu are decât un jucător accidentat şi spune că vrea  ca Mediaşul să ia toate cele trei puncte. Matematicianul gaziştilor speră ca  ambiţia jucătorilor săi să fie una maximă în meciul cu echipa lui Bonetti.

„Aşa cum ne-am propus ar fi foarte important să obţinem cele trei puncte iar ca o consecinţă a acestui lucru să urcăm în prima jumătate a clasamentului, acolo unde ne este locul. Nu sunt probleme de lot. Nu avem jucători suspendaţi. În continuare doar Vasilache accidentat şi să sperăm că până la ora jocului nu apar alte probleme. Sezonul trecut în ultimul joc oficial cu Dinamo am câştigat cu 2-1 în Cupa României, însă nu a fost suficient pentru a ne califica. Nu există cred dorinţă de revanşă pentru că la fiecare meci ambele echipe îşi doresc victoria, aşa că este o problemă de forma pe care echipa o are în momentul respectiv. Dacă ne uităm statistic în ceilalţi ani avem o statistică bună cu Dinamo, iar acel 5-0 a fost cumva între două jocuri de Europa League!

Gaz Metan va juca cu Dinamo sâmbătă de la 21.30 se jocă cu casa închisă, biletele fiind deja epuizate de zilele trecute.

Ultima oră

Comentariul meu