exclusiv – grevă la voinţa sibiu. pelici a plecat de la echipă

Antrenorul Alex Pelici a  părăsit ieri seară Sibiul din cauza faptului că cei din conducerea echipei nu au achitat restanţele salariale către jucători. Aceştia au refuzat marţi dimineaţă să mai  facă antrenamente. Deocamdată nu se ştie dacă jucătorii Voinţei vor juca în etapa de sâmbătă cu FC Argeş.

Situaţie tensionată din nou la Voinţa Sibiu. Antrenorul Alex Pelici a plecat de la echipă. Acesta şi-a luat aseară rămas bun de la jucătorii săi. Pelici a plecat pentru că cei din conducerea echipei nu au achitat salariile restante din iulie către jucători.

Fotbaliştii Voinţei au refuzat de altfel marţi dimineaţă să se mai antreneze pentru că nu au primit banii restanţi. „Din iunie şi până acum am primit doar un salariu. Avem şi noi, familii, copii, probleme… Nu putem trăi aşa. S-a promis că se vor da banii. Domnul Pelici a spus că dacă nu se respectă promisiunea cum că luni primim bani el pleacă. Aseară la vestiar ne-a transmis decizia lui şi anume că atâta timp cât nu a fost respectată promisiunea el nu mai poate sta în faţa noastră. A spus că pleacă de la echipă… Este foarte greu” a povestit un jucător sub protecţia anonimatului.exclusiv – grevă la voinţa sibiu. pelici a plecat de la echipă

De altfel Pelici a lipsit miercuri de la antrenamente, acestea fiind asigurate de secundul Nelu Luca

Clubul nu a confirmat oficial plecarea lui Pelici, dar o poziţie oficială despre problemele de la echipă va fi făcută în orele următoare.

 

Ultima oră

Comentariul meu