aiesec sibiu începe noua campanie de recrutări

AIESEC Sibiu anunţă startul campaniei de recrutare a noilor membri. Aceasta se va desfăşura începând cu data de 1 octombrie, termenul-limită de aplicare fiind 27 octombrie. AIESEC reprezintă o oportunitate unică de dezvoltare la nivel personal şi profesional într-o organizaţie bazată pe leadership, integritate şi creativitate.

Este ghidul tău către leadership, punându-ţi la dispoziţie o serie de 4 programe şi experienţe inedite prin care să-ţi declanşezi succesul. Team Member Programme este primul din această serie şi singurul care îţi pavează drumul către o poziţie de leadership în stilul AIESEC.

AIESEC îţi oferă mediul optim pentru a te dezvolta la nivel personal, dar şi pentru a învăţa ce înseamnă management de proiect, cum să negociezi cu o companie, sau cum să îţi fructifici anumite abilităţi şi competenţe în domenii precum: comunicare şi marketing, vânzări, finanţe, resurse umane şi internship-uri internaţionale. aiesec sibiu începe noua campanie de recrutări

Alăturându-te echipei AIESEC vei începe să-ţi conturezi o imagine mai clară despre cariera pe care vrei să o urmezi în viitor. Ca membru al unei echipe, vei învăţa să-ţi dezvolţi spiritul de echipă şi cunoştinţe în diverse domenii de activitate, precum cele menţionate mai sus. Totodată, vei avea ocazia de a-ţi construi abilităţi de lider, urmând ulterior să conduci tu însuţi o echipă.

Fă primul pas spre dezvoltarea ta şi alege-ţi cariera înainte ca aceasta să te aleagă pe tine. Devansează timpul şi accelerează progresul!

Ultima oră

Comentariul meu