mediașul caută victoria în meciul cu u cluj

Gaz Metan și U Cluj deschid etapa a zecea în acest weekend. Ambele echipe sunt în foame de puncte după evoluțiile slabe din ultimele trei runde. Mediașul speră să ia toate punctele și să bată pe U Cluj, mai ales că șepcile roșii sunt cu moralul la pământ după eliminarea din Cupă de la Tulcea.

Chiar dacă știu bine arena medieșeană pe care au jucat în sezonul trecut aproape jumate din campionat, clujenii sunt așteptați la cotitură de gaziștii lui Pustai, aflați și ei într-o pasă proastă în ultimavreme. Pustai spune că nu îi place deloc viața din preajma locurilor retrogradabile.mediașul caută victoria în meciul cu u cluj

”Urmează un meci important pe teren propriu cu U Cluj, o echipă care vine și ea după câteva jocuri cu rezultate mai slabe. Pentru noi este vital acest meci și punctele puse în joc pentru că dacă reușim să câștigăm ceea ce ne propunem pentru sâmbătă vom urca două poziții în clasament după părerea mea și vom ajunge la 12 puncte, urmând ca în viitor să rămânem în prima parte a clasamentului. Încep să fie tot mai puține meciuri. Se termină turul campionatului și în partea de jos e destul de greu. Viața în subsolul clasamentului e urâtă” spune antrenorul Cristi Pustai.

Mediașul are însă și probleme de lot înaintea meciului de sâmbătă de la ora 17.00. Lulacu și Akaki sunt suspendați, iar Florin Dan și Vasilache sunt accidentați.

Ultima oră

Comentariul meu