Gaz Metan începe marți la Sibiu aventura europeană în EuroChallange. Medieșenii joacă de la ora 20.30 cu formaţia rusă Ural Ekaterinburg. Medieșenii cer sprijinul sibienilor în meciul de la Sala Transilvania.

Chiar dacă meciul are loc la Sibiu din cauză că Sala Sporturilor din Mediaș nu este omologată pentru această competiției, gaziștii sunt optimiști și speră să câștige.

”În primul rând trebuie spus că vom întâlni o echipă puternică. (…) Eu cred că pentru a câștiga trebuie să jucăm cel mai bun baschet de care suntem în stare în acest moment. Este posibil. Eu cred în posibilitățile băieților mei. Putem să jucăm foarte bine. Avem nevoie de concentrare maximă și avem nevoie de acordul publicului din Mediaș în primul rând dar și de aportul iubitorilor de baschet din Sibiu. Sutem o echipă nouă. (…) E normal să fie probleme. În fiecare zi corectăm deficiențele pe care le avem. Eu sper să ne calificăm. Pe hârtie ei sunt favoriți. (…) Nu îmi este frică de ei” a spus Marcel Țenter – antrenor principal Gaz Metan Mediaș.

Și jucătoul Titus Nicoară spune că Gaz Metan are o echipă bună care poate învinge pe cei de la Ural Ekaterinburg. Jucătorul Gazului Metan spune că nu există o favorită în partida de azi și speră ca iubitorii baschetului din Sibiu să vină să susțină Gazul.

”Cred că va fi un meci interesant pentru că deocamdată nu cunoaștem foarte multe detalii despre echipa din Rusia. E o experiență nouă. (…) Cred că va fi bine. Jucătorii sunt foarte buni. Cred că va fi bine. (..)Normal că va fi greu, dar cred că va fi bine. Vom vedea. Nu cred că putem vorbi despre vreo favorită. (…) Va fi foarte important meciul. Sper că publicul ne va încuraja la Sibiu.”, a spus Titus Nicoară.

Meciul are loc la ora 20.30, iar dacă se va califica, Mediașul va merge într-o grupă din care mai fac parte echipele Khimik Youzhny (Ucraina),University Tartu (Estonia) și JDA Dijon (Franța).

Ultima oră

Comentariul meu