cursuri de limba germană pentru adulţi şi copii

Din 24 septembrie 2012 Centrul Cultural German Sibiu organizează înscrieri pentru noi cursuri de limba germană la toate nivelurile. Cursurile durează zece săptămâni şi se vor desfăşura în perioada 8 octombrie – 14 decembrie 2012.

Înscrierile se fac de luni până vineri, între orele 10:00-18:00 la Centrul Cultural German Sibiu, str. Mitropoliei nr.  16 (intrarea a doua din str. Poştei). Vă invităm să luaţi parte la cursuri de germană  interactive şi axate pe comunicare. Cursurile exersează toate competenţele lingvistice şi se adresează atât tinerilor cu vârsta minimă de 16 ani cât şi adulţilor. Cei mici au, de asemenea, posibilitatea să participe în aceeaşi perioadă la cursurile pentru copii.cursuri de limba germană pentru adulţi şi copii
În perioada 24 septembrie – 17 octombrie 2012 cei interesaţi se pot înscrie la examenele Goethe-Institut care vor avea loc la Centrul Cultural German Sibiu în 21 – 23 noiembrie 2012. Goethe-Institut oferă de trei ori pe an persoanelor interesate posibilitatea de a susţine la Sibiu un examen şi de a obţine astfel o diplomă recunoscută internaţional.
Cursurile organizate de Centrul Cultural German Sibiu se orientează în primul rând după Cadrul European Comun de Referinţă pentru Limbi. Buna şi îndelungata colaborare cu Goethe-Institut Bucureşti este garanţia pentru calitatea superioară a cursurilor noastre.

Ultima oră

Comentariul meu