pustai confirmă oficial: eric va juca cu siguranță în meciul de duminică cu astra

Gură de oxigen pentru gaziștii lui Pustai. Cel mai iubit jucător din istoria de liga 1 a Gazului revine în meciul de duminică în tricoul Mediașului. Eric de Oliveira va juca în meciul cu Astra, un meci din care gaziștii speră să scoată măcar un punct.

Apele tulburi de la Mediaș speră să fie limpezite în fața echipei lui Gigi Mulțescu. Chiar dacă medieșenii se tem de forța Astrei, Cristi Pustai avertizează că Gazul va pune mari probleme ploieștenilor.

”Urmează un meci la o echipă care în acest început de campionat are un parcurs foarte bun. Este pe locul trei. Vine după patru victorii consecutive. Ne așteaptă un meci foarte greu, un meci în care noi trebuie să luptăm să redevenim acea echipă greu de învins în deplasare și o echipă care trebuie să arate că meciul cu Chiajna a fost un accident referitor de exprimarea noastră în teren”, spune antrenorul Cristi Pustai.pustai confirmă oficial: eric va juca cu siguranță în meciul de duminică cu astra

Avram si Frăsinescu OUT, Eric IN

Chiar dacă Gazul are probleme de lot, Avram și Frăsinescu fiind inapți la acest meci, în gruparea medieșeană va redebuta brazilianul Eric de Oliveira, reîntors în această toamnă la Mediaș.

”Introducerea lui Eric în echipă ați văzut și la meciul cu Bistrița a schimbat exprimarea în teren mai ales în partea din față în sensul că atacurile sunt mai inventive. Vine cu un plus chiar și de precizie la pasa finală. Să vedem cât va fi folosit. Ne mai gândim până duminică pentru că Eric încă nu este la capacitate maximă. Însă cu siguranță ar juca” a spus Pustai joi la conferința de presă de la Gaz Metan.

Ședință la echipă

Antrenorul Mediașului a avut zilele trecute o ședință cu conducerea echipei, vizavi de rezultatele slabe ale echipei din ultimele etape. Pustai spune însă că nu își simte postul amenințat. ”În primul rând nu știm unde jucăm. E un inconvenient zic eu. Ne-ar conveni să nu pierdem. Important e să nu pierdem și să redevenim acea echipă… Am pierdut două meciuri consecutive. Am pierdut și la Brașov un meci pe care păream că îl putem câștiga. Dacă nu pierdeam cu Chiajna eram în grupul echipelor de Cupe Europene. (…) Deocamdată distanța între noi și Rapid Petrolul sau Dinamo e foarte mică. S-au desprins Steaua și Tg Jiu, dar nu poți spune că s-au desprins. (…) orice punct se contabilizează. Noi ne dorim toate punctele. Important e să avem o altă atitudine în joc și indiferent de rezultat Gaz Metan să pară din nou acea echipă omogenă. Conducerea tehnică probabil e obișnuită cu așa ceva. Orice antrenor e ținut de rezultate în funcție. Nu se pune problema. Însă la Mediaș au fost lucruri stabilite și contracte duse până la sfrâșit. Supărătoare a fost evoluția. Nu neapărat că s-a pierdut un meci. Au fost situații mult mai grele din care până la urmă s-a trecut peste. Asta îmi doresc și de la meciul de la Ploiești. (…) Contează foarte mult să se schimbe atitudinea din joc. (…) Eu asta îmi propun. Mă bucur că revine și Eric. Sper să fie de bun augur. (…) Eu cred că și de această dată vom ieși din această pasă” a mai spus Pustai.

Meciul dintre Astra și Gaz Metan are loc duminică de la ora 19.00.

Ultima oră

Comentariul meu