pelici revine la sibiu și anunță că vrea liniște. alex nu se sperie de meciul din cupă cu dinamo

Chiar dacă trec prin momente dificile fiind acuzați de trântirea unor meciuri în Antalya în februarie, sibienii de la Voința vor să producă surpiza în 16- zecimile Cupei României. Sibiul spune că nu se sperie de Dinamo și va face viața grea lui Bonetti și haitei sale în meciul de cupă.

Proaspăt revenit pe banca echipei cu care a promovat și a retrogradat din primul eșalon, Alex Pelici crede că meciul de Cupă cu Dinamo poate să fie unul al surpizelor și actualii săi jucători se pot autodepăși. Pelici îi laudă însă pe dinamoviștii cu care Sibiul va juca săptămâna viitoare în Cupa României.pelici revine la sibiu și anunță că vrea liniște. alex nu se sperie de meciul din cupă cu dinamo

”E un meci… Astea sunt meciuri frumoase pentru că fiecare jucător.. Sunt mulți jucători din lotul Voinței care probabil nu au jucat niciodată împotriva unei echipe atât de mari. E un joc de Cupă în care vom încerca să ne ridicăm cât de mult vom putea și în limitele în care ne aflăm acum la nivelul adversarului. Nu știu. Sigur acum nu vreau să mă aventurez în declarații. (…) Sigur că un joc cu o echipă de talia lui Dinamo e o sărbătoare ca să zic așa și ar trebui privită ca atare indiferent de rezultatul final. E o șansă pentru fiecare din acești jucători că fac parte dintr-o echipă care nu demult juca împotriva lui Dinamo în campionat și pot spune că deși am pierdut ambele partide din campionatul trecut, nu ne-am făcut de rușine. Ba pot spune că ne-am ridicat la nivelul lor” a spus miercuri Alex Pelici la prezentarea oficială a sa.

Patronul echipei, Ioan Hămbășan este mai optimist și speră ca meciul să se joace la Sibiu pentru că așa echipa lui ar avea șanse bune să elimine gruparea din Ștefan cel Mare.

”Probabil va trebui să jucăm la Dinamo sau cel mai aproape ar fi la Mediaș. Eu cred că sunt șanse mult mai mari dacă prin întoarcerea lui Pelici se reface acea atmosferă și jucătorii s-au liniștit și presa îi lasă în pace să își vadă de fotbal. (..) Pe teren să îi batem. Să dăm mai multe goluri ca ei. (…)”spune Hămbășan.

Meciul dintre Voința și Dinamo ar putea avea loc în Capitală pentru că stadionul din Sibiu nu are nocturnă. Totuși sibienii speră ca până la urmă partida să aibă loc pe propriul lor stadion.

 

 

Ultima oră

Comentariul meu