eric revine la gaz metan in meciul cu astra. mediașul vrea victoria

Suspendarea de 16 etape, dictată la finalul anului trecut, împotriva brazilianului Eric de Oliveira, care părăsise pe Gaz Metan Mediaş, pentru a evolua în Ucraina la Karpatîi Lvov, a fost ridicată, astfel încât jucătorul poate evolua pentru gruparea ardeleană începând din etapa viitoare, cu Astra.

„Situaţia brazilianul Eric de Oliveira a fost clarificată. Jucătorul va putea evolua în partida de duminică cu Astra, în condiţiile în care i-a fost ridicată suspendarea”, informează site-ul oficial al grupării ardelene.eric revine la gaz metan in meciul cu astra. mediașul vrea victoria

Eric de Oliveira a părăsit pe Gaz Metan Mediaş la începutul sezonului trecut, după ce Karpatîi Lvov a susţinut că a plătit clauza de reziliere a contractului. Eric a semnat un contract de joc cu gruparea ucraineană, însă Gaz Metan Mediaş a primit câştig de cauză la comisiile FRF, care l-au suspendat pe brazilian pentru 16 etape.

Faptul că cei de la Mediaș îl vor putea folosi iar pe Eric reprezintă cea mai bună veste. Trupa lui Cristi Pustai n-a avut tocmai un start bun de campionat, echipa aflându-se pe locul 12, cu 9 puncte după opt etape.

Ultima oră

Comentariul meu