conferinţa ”young markets - explorarea viitorului lumii financiare” la hotelul ibis din sibiu

În perioada 19-21 septembrie, la Sibiu, Hotel Ibis Sibiu, Calea Dumbrăvii nr. 2-4, în sala Faust va avea loc prima ediţie a conferinţei Young Markets: Explorarea Viitorului Lumii Financiare.

Conferinţa Young Markets  cel mai important eveniment financiar organizat în România de la sfârşitul comunismului până în prezent şi este rezultatul unui proiect iniţiat de către dl. Patrick L. Young, un profesionist desăvârşit al burselor şi al pieţelor financiare, cu experienţă la nivel mondial, autor al mai multor cărţi best-seller despre viitorul lumii financiare.

În cadrul evenimentului, invitaţi din toate colţurile lumii vor încerca să răspundă unei întrebări fundamentale a omenirii la început de secol XXI: cum putem  ţine pasul cu ritmul accelerat al schimbărilor din pieţele financiare? Vor participa speakeri din USA, Marea Britanie, Irlanda, Polonia, Serbia.conferinţa ”young markets - explorarea viitorului lumii financiare” la hotelul ibis din sibiu

”Am considerat că este nevoie de un eveniment care să analizeze imaginea de ansamblu a pieţelor financiare şi modul prin care toţi pot profita de pe urma acesteia. Ţinând cont că, la ora actuală, întreaga lume financiară se mută spre est am ales să organizăm evenimentul întru-un loc unic din Noua Europă: Sibiu, Transilvania, România”, a declarat dl. Patrick.L. Young organizatorul conferinţei.

Conferinţa va debuta în seara zilei de miercuri 19 Septembrie cu o cină inaugurală, la care invitat de onoare este Excelenţa Sa, dl. Charles Crawford, fostul ambasador al Marii Britanii în Bosnia, Serbia şi Polonia. Apoi, pe parcursul zilelor de joi şi vineri vor avea loc prezentările participanţilor precum şi o Gală de Premiere. Prezentările se vor axa pe afişarea unui format multimedia concentrat, cu prezentări scurte în stil “TED” (Technology, Entertainment and Design) precum şi paneluri “Crossfire”, ce poartă semnătura dlui. Patrick L. Young. Toate acestea vor fi însoţite de un workshop menit să contureze imaginea lumii financiare a următorilor 20 de ani.

În cadrul galei de premiere se vor recunoaşte meritele celor ce au dat dovadă de excelenţă în inovaţie şi în dezvoltarea de noi produse pentru atragere de capital şi transfer de risc. Conferinţa se va încheia vineri 21 Septembrie la prânz.

„Conferinţa Young Markets este un eveniment cu totul nou, un eveniment high-tech, în cadrul căruia se vor analiza pieţe, produse financiare şi regiuni economice în scopul înţelegerii viitorului lumii financiare şi suntem de părere că, într-o lume tot mai complexă, ea va deveni evenimentul central pentru cei ce doresc cunoaşterea modului şi a direcţiei de dezvoltare a pieţelor financiare” a mai precizat dl. Patrick. L. Young.

 

Ultima oră

Comentariul meu