Ilie Carabulea va mai petrece câteva zile în închisoare pentru că procurorii DNA au făcut recurs împotriva eliberării condiţionate, aziu, în ultima zi a termenului. Omul de afaceri ar fi trebuit să iasă marți din închisoare, după ce judecătorii de la Aiud au admis cererea penitenciarului de a-l elibera condiţionat.

Penitenciarul Aiud a înaintat cererea de eliberare condiţionată motivând că deţinutul Ilie Carabulea are peste 60 de ani şi a dat dovadă de bună purtare. Carabulea a fost bibliotecar în închisoare, fapt care este considerat drept muncă în folosul comunităţii şi îl scuteşte pe încarcerat de o zi de pedeapsă, la fiecare patru lucrate.

Ilie Carabulea ar fi trebuit să ispăşească o pedeapsă de 18 luni, în urma condamnării pentru trafic de influenţă şi dare de mită, pronunţate în Dosarul Apostu. Omul de afaceri a intrat în arestul Poliţiei din Sibiu în luna aprilie.

Ilie Carabulea s-a făcut util în închisoare și a muncit ca bibliotecar. Pentru bună purtare, milionarul s-ar putea întoarce la afaceri până la sfârșitul săptămânii.

Ultima oră