Luna septembrie se anunţă foarte încărcată pentru Compania de Teatru Become. Actorii se vor deplasa cu spectacolul „Război să fie!!!”, în regia lui Radu Bărbulescu, la Bucureşti la Festivalul „Bucharest Fringe” – ediţia a II-a. Festivalul se doreşte a fi un Maraton al Teatrului Independent şi va avea loc în perioada 10 – 16 septembrie.

 

Spectacolul „Război să fie!!!” se va juca în data de 13 septembrie de la ora 22.00 la sala Teatrului APROPO.

 

După premiera spectacolului „Insula Sclavilor” ce a avut loc in august, TEATRUL BECOME lucrează la alte două spectacole ce vor ieşi la rampă la sfârşitul lui octombrie. Totodată, se vor relua spectacolele din stagiunea 2011 – 2012 şi anume: „texte … MONser”, „Război să fie!!!”, „Improholics show”, „Ce-a ajuns România! … Care România?” sau „O aventură galantă”. Cu siguranţă, va fi o toamnă ce va prinde din aroma tinereţii artiştilor BECOME.

 

In 15 septembrie de la ora 16.30 în curtea Muzeului Brukenthal va avea loc spectacolul „Insula Sclavilor”, iar in 22 septembrie spectacolul „Ce-a ajuns România! … Care România?” va face deplasarea la Oradea şi va fi jucat la sala Teatrului ARTMOTION.

 

Deschiderea oficială a stagiunii la Sibiu va fi făcută în data de 27 septembrie ora 19.00 la sala de spectacole BECOME de la Centru de Tineret din strada Nicolae Teclu nr. 41 cu spectacolul „Ce-a ajuns România! … Care România?”, ce îi are protagonişti pe actorii Mihai Alexandru şi Cătălin Grigoraş.

 

Pentru cei care doresc să urmeze cursuri de teatru avem în plan un nou modul de actorie ce va începe în data de 15 septembrie. Inscrierile se fac pe email: office@becomeya.ro sau direct la Centru de Tineret.

 

Vă propunem, aşadar, întâlniri memorabile cu actori şi muzicieni tineri. Vă propunem un sfârşit de an de povestit nepoţilor, alături de actorii Mihai Alexandru, Cătălin Grigoraş, Laurenţiu Vlad, Andrada Grosu, Cendana Trifan, Miky Paicu sau Adrian Grigoraş, dar şi de muzicienii Radu Nechifor, Marius Tuţă, Mihai Neagu sau Radu Neagu.

 

 

„TEATRU BECOME” vă aşteaptă în fiecare joi seara la Centru de Tineret din Str. N Teclu nr 41 de la ora 19.00 la o seară specială dedicată artelor spectacolului, o întâlnire a tinerei generaţii de artişti cu publicul sibian.

 

Ultima oră

Comentariul meu