Voința a condus cu 1-0 prin reușita lui Dudiță din minutul 10, dar golul fostului gazist nu a fost îndeajuns pentru ca Sibiul să învingă. Gafele din apărare și prestația slabă a lui Zăvoi au fost decisive în repriza a II-a.

Voința lui Luca a început bine meciul și a deschis scorul la primul șut pe poarta brașovenilor. Dudiță a tras bine de la marginea careului mare și Sibiul a condus cu 1-0 pe tabelă din minutul 10.

Totul a fost însă apă de ploaie. Apărarea Voinței a fost extrem de fragilă, iar Zăvoi nu a dat nici el siguranță coechipierilor decât în prima repriză.

Chirciu a egalat în minutul 50 cu un șut din unghi la coluțul lung la care Zăvoi nu a avut reacție. Leonte a făcut 2-1 în minutul 71, acesta șutând nestigherit de lângă Armenean și pe colțul care teoretic trebuia acoeprit de Zăvoi.

Jocul prost din mitanul secund a culminat cu golul încasat de același Zăvoi de la peste 30 de metri, mingea trasă de Ene trecându-i printre mâini portarului sibian.

Voința încheie astfel cu o înfrângere prima partidă din acest sezon de liga 2, iar jocul echipei este deocamdată unul departe de a mulțumi pe cineva.

Pentru Voința urmează o săptămână grea, în care se va decide și soarta echipei sibiene, după ce Ioan Hămbășan a fost părăsit de toți cei care sprijineau echipa alături de el în Consiliul Director.

Corona:

Marc – Martac, Forika, R. Damian, V. Avram, V. Munteanu, S. Marin, Leonte, M. Stere (cpt.), Chirciu, Bg. Marinescu
Rezerve: Târziu – M. Ene, Marcăş, Stângă, Popa, Fizeşan, G. Ştefan
Antrenor: Daniel Bona

Voinţa: Zăvoi – M. Burlacu, V. Heil, D. Apostol, C. Lungu, Beza, Tătar, S. Popovici – I. Petrescu, Dudiţă – R. Neguţ (cpt.)
Rezerve: D. Vlad – A. Mărginean, Medeşan, Vereş, Cr. Cigan, Armenean, D. Năstase
Antrenor: Ion Luca

 

Ultima oră

Comentariul meu