FC Brașov și Gaz Metan este meciul în care Mediașul ar putea să rupă tradiția și să învingă oficial gruparea de sub Tâmpa pentru prima dată în istorie. Până acum gaziștii lui Pustai au reușit cel mult să ia un punct stegarilor, iar Cristi Pustai ține cu tot dinadinsul să schimbe statisticile.

Zece partide a disputat Gaz Metan împotriva Brașovului în liga 1, iar stegarii au câștigat de cinci ori. Matematicianul de pe banca Mediașului speră să rupă ghinionul și echipa lui să plece de la Brașov la finele meciului de sâmbătă de la ora 19.00, cu toate punctele puse în joc.

”Urmează deplasarea de la Brașov. Întâlnim o echipă bună a campionatului românesc, o echipă cu tradiție, o echipă pe care încă nu am reușit să o învingem. Și cum în acest an s-au mai pierdut din tradiții, să sperăm că vom reuși să trecem de această barieră. Am reușit să obținem nouă puncte după șase etape. Este bine dacă vom mai obține puncte și din deplasarea de la Brașov, va fi un început foarte bun. Urmează pe urmă o pauză competițională după care vine un calup iarăși de patru meciuri, din care trei vor fi pe teren propriu. Este foarte bine dacă reușim să ne înbunătățim zestrea de puncte aduse din deplasare, să rămânem la plus în clasamentul adevărului pentru că asta înseamnă că vom fi în partea superioară a clasamentului” a spus Pustai.

Medieșenii merg sub Tâmpa în formație completă, în lot revenind și fundașul Zaharia. Gaziștii nu îl pot folosi în continuare pe Eric, care va redebuta însă la Mediaș în meciul din 15 septembrie cu Concordia Chiajna.

 

Ultima oră

Comentariul meu