Din această săptămână societatea de gaz va începe lucrările la reţeaua proprie pe Calea Poplăcii, pe tronsonsul dintre Piaţa Sadu şi sensul giratoriu cu strada Argeşului.

Strada Calea Poplăcii a intrat deja în lucru în vederea reabilitării carosabilului, constructorul contractat de municipalitate efectuând lucrări la reţelele de apă şi canalizare pe tronsonul dintre strada Valea Aurie şi Piaţa Sadu.

Lucrările la reţeaua de gaz vor fi executate în condiţii de trafic, urmând să fie îngustată doar o bandă. Conductele vor fi introduse mai întâi pe partea stângă pe sensul Piaţa Sadu – strada Argeşului, iar apoi pe cealaltă parte a carosabilului. Constructorul estimează că aceste lucrări vor fi finalizate până în data de 31 septembrie. Municipalitatea atenţionează astfel participanţii la trafic cu privire la aceste lucrări şi îi roagă să aleagă rute ocolitoare, pe cât posibil.

Din data de 3 septembrie vor începe lucrări la reţeaua de gaz şi pe străzile Traian Demetrescu, Deva şi Castorilor. Aceste lucrări vor fi de asemenea efectuate sub trafic, cu îngustarea unei benzi. Constructorul contractat de societatea de gaz estimează că lucrările vor fi finalizate pe cele trei străzi până în data de 15 octombrie.

 

 

Ultima oră

Comentariul meu