brazilianul eric revine în liga 1 la meciul gazului cu concordia chiajna

Mult tărăgănata relegitimare a brazilianului Eric de Oliveira la Gaz Metan Mediaș are în sfârșit sorți de izbândă. Brazilianul va primi cartea verde în maxim 14 zile de la FIFA și va putea fi utilizat de antrenorul Cristi Pustai din nou la gruparea medieșeană.

Medieșenii au primit un răspuns nu tocmai fericit de la Karpaty Lviv, acolo unde Eric a jucat sezonul trecut. Ucraineeni spun că clubul este în conflict cu Eric, dar acum Mediașul poate îm sfârșit să obțină legitimarea jucătorului. Clubul medieșean spune că Eric va reveni pe teren la Mediaș chiar la următorul meci de pe propriul teren, cel cu Chiajna de luna viitoare.brazilianul eric revine în liga 1 la meciul gazului cu concordia chiajna

”Am trimis documentele. Documentele au plecat către FIFA și după știu eu experiența pe care o au cei de la FRF, mi-au spus că circa în două săptămâni va veni cartea verde a lui Eric și atunci o să îl legitimăm. Și mai avem de trecut un hop. Să ne răspundă Federația din Ucraina la o adresă prin care să ne spună câte etape a jucat în Ucraina pentru că el după cum știți a fost și suspendat. (…) Nu prinde meciul cu Brașovul dar eu sper că la meciul cu Concordia Chiajna să umplem stadionul și să redebuteze Eric” a spus președintele clubului, Ioan Horoba.

Eric a jucat ultimul meci oficial la Mediaș în Europa League în sezonul trecut contra finlandezilor de la Kupio Kups.

 

Ultima oră

Comentariul meu