Scandal mocnit la Gaz Metan Mediaș. Atacanții Bawab și Bud vor fi arși la salarii de conducerea clubului. Iordanianul a fugit din cantonament înainte de meciul din etapa trecută cu CS Severin, iar Bud l-a înjurat pe antrenorul Cristi Pustai la meciul cu Steaua.

Doi dintre cei mai experimentați jucători din lotul lui Gaz Metan Mediaș vor fi sancționați de club pe linie disciplinară.

Fayed Bawab va fi penalizat pentru că a plecat din cantonamentul echipei fără acordul antrenorului chiar înainte de meciul cu Severinul. Bawab vrea să îi fie mărit salariul, dar oferta clubului de dublare a acestuia nu i-a convenit.

”Deci Bawab uitați aici, are un contract până în data de 30.06.2014. Deci el practic mai are doi ani de contract cu Gaz metan Mediaș. Este adevărat că nu este unul din contractele cele mai mari de la Gaz Metan. Este un contract absolut normal care nu e nici cel mai mare și nici cel mai mic. De la mijloc în sus. Cine l-a înnebunit, cine nu l-a înnebunit că de vreo 2-3 luni de zile se tot vehiculează mărirea contractului. Într-adevăr eu i-am și spus. I-am spus și lui. Joacă în așa manieră încât să ne obligi să mărim contractul. Am ajuns chiar și la discuții. Suma pe care i-am propus-o este aproape dublarea sumei pe care o are în contractul actual care ar în mod normal aproape cel mai mare contract de la Mediaș. El tot timpul susține că îi trebuie de 3 ori mai mult decât are. Ori clubul Gaz Metan nu se bate la campionat. Din păcate. Îmi pare foarte rău să o spun! Aș vrea! Dar posibilitățile noastre și bugetul ne permit să avem o prezență onorabilă în liga 1 și să oferim medieșenilor știu eu meciuri spectaculoase. (…) Într-o discuție pentru prima dată de când sunt la Mediaș, când Pustai mi-a spus că vrea să îl folosească 20 – 30 de minute. A intrat în cantonament cu o seară înainte ca toți ceilalți jucători. Am aflat înainte de meci că el de fapt a părăsit cantonamentul că este nemulțumit de faptul că nu i s-a mărit contractul. Nu este obligatoriu să îl mărim. (…) Deci el va fi cu certitudine sancționat așa cum nu mai suntem dispuși să iertăm pe nici unul care face acte de indisciplină” a spus președintele Ioan Horoba.

Bud amendat pentru înjurături

Cristi Bud nu scapă nici el basma curată după ce l-a înjurat ca la ușa cortului pe antrenorul Cristi Pustai în momentul în care a fost înlocuit în timpul meciului dintre Gaz Metan și Steaua.

”Categoric va fi sancționat pentru că ceea ce a făcut el nu se justifică absolut deloc. Nu a avut nicio motivare. (…) Ați văzut evoluția lui. Păi antrenorul dacă îți dă atâta încredere ție și tu timp de 36 – 37 minute nu ai produs nimic pe teren… Păi el nu poate să stea să se uite impasibil că nu are un jucător în atac. Trebuie să dea un șoc! Șocul a fost schimbarea lui. Ori reacția lui care pe mine m-a lăsat mască. Înjurăturile care i se vedeau pe mimica feței și mă rog… Sunt lucruri mult mai complicate. Aștept ca referatul antrenorului să ajungă la mine și vom lua măsurile care le impun regulamentul. Vă spun că sunt destul de severe”, a mai spus Horoba.

Cristi Bud este împrumutat la Mediaș de la campioana CFR Cluj și abia revenise după o gravă accidentare suferită în sezonul trecut.

Ultima oră

Comentariul meu