Echipa sibiană a fost învinsă, sâmbătă, pe Stadionul „Municipal”, cu 1-0, de FC Hunedoara, într-un nou meci de verificare. Unicul gol al întâlnirii a fost reuşit de Făgărăşan, în minutul 75, din penalti, în urma unui henţ în careu făcut de Papa.

Antrenorul Dorin Zotincă a aliniat următoarea formulă de echipă: Zăvoi – Cruceru, Panait, M. Armenean, Popa – Rebenciuc, Beza, Tătar – Petrescu, Mândruşcă, C. Lungu. Au mai intrat portarii Dani Vlad şi Piko, precum şi jucătorii de câmp Burlacu, Papa, Issa, Medeşan, Popovici, Heil, Neguţ şi R. Neagu.

CSU Voinţa va mai susţine, în această săptămână, alte două meciuri de verificare, ambele cu Unirea Alba Iulia.

„Am făcut aceleaşi greşeli ca şi în alte partide. Este lipsă de comunicare în teren. Suntem încă într-o faţă a căutărilor. Din cauza unor anumite probleme, medicale sau administrative, am fost nevoit să trimit în teren şi de data aceasta o echipă experimentală. Adevărul este că ne-au şi lipsit din start 3 jucători pe care, de obicei, i-am folosit din primul minut, Dudiţă, Camara şi Muscă având unele probleme de ordin medical. Îmi doresc ca sibienii să aibă răbdare. Eu, în primul rând, trebuie să am mare răbdare, pentru că – aşa cum am mai spus – am venit aici să construiesc o echipă, din temelii, nu am preluat o echipă în mare parte formată. Am improvizat pe unele posturi pentru că este posibil să vină vremuri în care va trebui să o fac şi în campionat, din cauza diverselor probleme care pot apărea la orice pas. Pentru mine, amicalele sunt doar antrenamente în care testez anumite situaţii. Mă îngrijorează doar faptul că este al doilea meci consecutiv de la Sibiu în care nu am înscris. Îmi doresc foarte mult să se ia o decizie la nivelul conducerii administrative care să ne asigure şi nouă, celor din iarbă, cele necesare pentru a ne putea desfăşura activitatea fără probleme. Dacă se mai întârzie în luarea unei astfel de decizii, n-ar fi exclus să fiu eu cel care să iau o decizie, pentru că nu îmi pot bate joc de tot ceea ce am clădit până acum, în cariera mea de jucător şi antrenor”, a declarat antrenorul principal Dorin Zotincă.

 

Ultima oră

Comentariul meu