CSU Voinţa a terminat la egalitate, scor 0-0, amicalul disputat sâmbătă dimineaţa, pe Stadionul „Municipal”, cu FC Maramureş Universitar Baia Mare. CSU Voinţa va juca, în prima etapă, cu nou-promovata Corona Braşov, în deplasare, pe data de 1 septembrie.

Antrenorul Dorin Zotincă a început partida cu „unsprezecele” Dani Vlad – N. Oltean, Panait, Muscă, Gombar – Popovici, Beza, Tătar, Cruceru – Dudiţă, Camara. Au mai intrat Zăvoi, Burlacu, Popa, Rebenciuc, Mândruşcă, R. Neagu, Heil, Mărginean şi Petrescu.

„Sunt foarte nemulţumit, nu atât de rezultat, cât de joc mai ales. Am jucat destul de slab, lucru inexplicabil pentru momentul în care ne aflăm cu pregătirea. Nu mă îngrijorează rezultatul, ci faptul că suferim la nivelul relaţiilor de joc, la capitolul omogenitate”, a declarat antrenorul principal al echipei sibiene, Dorin Zotincă.

Legat de ultimii 4 jucători sosiţi la CSU Voinţa, clujeanul Tudor Mândruşcă, Răzvan Neagu, Popovici şi Heil, toţi 3 de la FC Vaslui, Zotincă a declarat că, din punctul său de vedere, sunt fotbalişti care pot fi utili în noul sezon. Neagu, Heil, Popovici şi Mândruşcă au venit sub formă de împrumut pentru un an.

CSU Voinţa va susţine, sâmbătă, 18 august, un nou meci de verificare, în compania echipei din Hunedoara.

Debut cu Corona, în deplasare

Federaţia Română de Fotbal a stabilit, la finele săptămânii trecute, programul etapelor din noua ediţie de campionat a Ligii a II-a. În Seria a II-a, CSU Voinţa va juca, în prima etapă, cu nou-promovata Corona Braşov, în deplasare, pe data de 1 septembrie. Primul meci al sibienilor pe „Municipal” este programat o săptămână mai târziu, în compania celor de la ALRO Slatina. „Pentru mine, nu există adversar bun sau slab. Acesta este programul, nu discutăm asupra lui, că e bun, sau rău. Respectăm fiecare adversar dar vom încerca să câştigăm fiecare meci. Mergem din aproape în aproape”, a mai afirmat Dorin Zotincă, antrenorul principal al Voinţei.

Ultima oră

Comentariul meu