Chiar dacă Steaua defilează în Europa și în campionat, medieșenii lui Pustai vor să pună piedică echipei lui ”Reghe” în meciul de duminică seară de pe municipalul din Mediaș. Antrenorul gaziștilor speră ca tradiția din ultimele sezoane să fie păstrată și la capătul acestui meci.

Gaz Metan vrea să spargă gheața în actuala ediție de liga 1 chiar în fața cele mai în formă echipe a începutului de campionat. Cristi Pustai nu se sperie deloc de Steaua și speră ca jucătorii lui să fie cei care se bucură de victorie după partida de duminică de la ora 21.30.

”Urmează meciul cu Steaua de duminică seară. Un meci în care vom întâlni o echipă aflată într-o formă foarte bună, care a început campionatul foarte bine având punctaj maxim și care a înscris în fiecare joc în acest campionat. Cred că este cel mai bun început din ultimii ani al Stelei. Noi sperăm să păstrăm tradiția formată împotriva Stelei în ultimii doi ani și anume să obținem punct sau puncte din acest joc, dar în principal să nu primim gol pentru că am reușit în ultimele jocuri cu Steaua să nu primim gol. Dar cum ziceam e o echipă care a marcat 11 goluri, care și aseară s-a calificat fără probleme și a înscris trei goluri. Cei trei atacanți au marcat și aseară. Atât Rocha și Rusescu înscriind în campionat de trei ori. Reintră și Tănase. Întâlnim o echipă foarte bună. Îl felicit pe Reghe pentru că după parcursul extraordinar de la Chiajna confirmă și la Steaua. Însă cum v-am zis și noi venim după o înfrângere pe teren propriu. Deci ar fi cazul să nu mai pierdem să câștigăm punctele puse în joc și să reușim să ieșim din acest subsol care eu zic că nu este relevant până după etapa a șaptea. Deci clasamentul începe să se contureze probabil după prima pauză competițională”, a spus antrenorul Cristi Pustai.

Fără Eric și Lulacu

Misiunea Mediașului pare însă una destul de dificilă mai ales că vedeta Eric nu a fost încă legitimată, iar Lulacu este în aceeiași situație. Pustai mai are însă și alte probleme de lot înaintea partidei cu Steaua. ”Vali Negru e răcit, la fel și Răzvan Avram care are o problemă la ochi, dar el a efectuat ieri antrenamentul. Să sperăm că lucrurile nu sunt foarte grave și până duminică ambii să fie apți. Nici cartea verde a lui Eric și nici a lui Lulacu nu au sosit. Deci nu fac parte din lotul cu Steaua. Îmbucurător este faptul că în această săptămână Bawab de două zile a început antrenamentele și nu resimte dureri. Probabil că într-o săptămână sau două o să fie și el ok la un potențial de joc”, a mai spus Pustai.

Partida dintre Gaz Metan Mediaș și Steaua se va juca cu casa închisă și asta pentru că toate biletele pentru acest meci au fost vândute aproape în totalitate.

Ultima oră

Comentariul meu