atenție la centura de siguranță. poliția face razii în sibiu!

Din analiza situaţiei operative efectuate la nivelul Biroului Rutier Sibiu se constată faptul că încălcarea regulilor de circulaţie de către conducătorii auto referitoare la acordarea de prioritate pietonilor angajaţi regulamentar în traversarea străzii continuă să reprezinte una din cauzele principale generatoare de accidente rutiere, la nivelul municipiului Sibiu.

În vederea creşterii gradului de siguranţă în trafic şi prevenirii evenimentelor rutiere produse pe fondul nerespectării acestei norme rutiere, în cursul zilei de mâine, 8 august a.c., în municipiul Sibiu, poliţiştii Biroului Rutier Sibiu vor desfăşura o amplă acţiune.atenție la centura de siguranță. poliția face razii în sibiu!

Vor fi monitorizate de către poliţişti principalele treceri pentru pietoni, respectiv cele amplasate în zona Piaţa Cibin, str. Rusciorului, str. Lungă, str, Calea Dumbrăvii, Bvd M. Viteazu, str. Rahovei, bvd. C. Coposu, str. Constituţiei, str. Semaforului, în punctele identificate ca vulnerabile din punct de vedere al riscului de producere al accidentelor rutiere pe fondul neacordării de prioritate pietonilor.

Acţiunea se va desfăşura pe întreg parcusul zilei (08.00 – 21.00), fiind angrenate 13 echipaje de poliţie, inclusiv aparate radar.

 

Ultima oră

Comentariul meu