Trei tineri sunt cercetaţi în stare de arest preventiv de către poliţiştii Secţiei nr. 1 Poliţie Sibiu sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie.

În noaptea de 3 august a.c., în jurul orei 0330, B. Adrian, domiciliat în municipiul Sibiu, a sesizat telefonic Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Sibiu cu privire la faptul că, în timp ce se afla într-un parc din municipiul Sibiu, a fost agresat de trei persoane de sex masculin, care l-au deposedat de un telefon mobil şi suma de 35 de lei.

În urma activităţilor investigativ-operative desfăşurate de poliţiştii sibieni, au fost identificaţi cei trei suspecţi, respectiv: M. Alexandru (18 ani), P. Claudiu (21 de ani) şi S. Valentin (18 ani), toţi domiciliaţi în localitatea Cisnădie.

Poliţiştii sibieni au stabilit faptul că în timp S. Valentin şi P.Claudiu au agresat victima,  M. Alexandru l-a deposedat de telefonul mobil şi suma de 35 lei. În cadrul cercetărilor, telefonul mobil a fost recuperat şi restituit părţii vătămate.

Cei trei tineri au fost reţinuţi de poliţiştii sibieni iar în data de 4 august a.c., au fost prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu cu propunere de arestare preventivă pentru o perioadă de 29 zile pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie. Judecătoria Sibiu a dispus luarea măsurii preventive fată de cei trei inculpati pe o perioada de 20 zile, fiind reţinuţi în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Sibiu.

Cercetările în acest caz continuă.

 

 

Ultima oră

Comentariul meu