Ministerul Sănătăţii a avizat, în data de 2 august 2012, structura organizatorică a Spitalului Orăşenesc Cisnădie, înaintată de Primăria Oraşului Cisnădie.

În consecinţă, Spitalul Orăşenesc Cisnădie va cuprinde:

– 1 Secţie de Medicină Internă cu 30 de paturi, din care 15 pentru cronici,

– 1 Secţie de Pediatrie cu 25 de paturi,

– 1 Compartiment de Obstetrică-Ginecologie cu 14 paturi (4 paturi pentru neonatologie)

– 1 Compartiment ATI cu 3 paturi, plus Camera de gardă.

În total, spitalul va avea 72 de paturi. În plus, într-unul din cele trei imobile se vor organiza cabinete medicale pentru ambulatoriu, precum şi două compartimente pentru spitalizare de zi (6 paturi pentru Chirurgie generală şi 10 paturi pentru alte specialităţi medicale). Unitatea medicală va include şi Farmacie, Laborator de analize medicale, Laborator de radiologie şi imagistică medicală.

Ca urmare a avizului emis de Ministerul Sănătăţii, prefectul Ovidiu Sitterli a convocat, pentru data de 7 august, conducerea Direcţiei de Sănătate Publică a Judeţului Sibiu şi a Casei Judeţene de Asigurări de Sănătate Sibiu la o întrevedere cu inspectorul de specialitate al Primăriei Cisnădie – Dorina Dăncăneţ Hanzu, fostul manager al Spitalului din Cisnădie, pentru stabilirea paşilor ce trebuie parcurşi pentru înnoirea autorizaţiilor de funcţionare, respectiv încheierea contractului-cadru cu CJAS.

Potrivit calendarului propus de liderii administraţiei publice locale, Spitalul Orăşenesc Cisnădie urmează a fi redeschis la data de 1 septembrie.

 

 

Ultima oră

Comentariul meu