Premierul Victor Ponta şi primarul Klaus Iohannis au purtat, luni, la Palatul Victoria, o discuţie pe teme politice şi pe tema actuală a remanierii.  Primarul Sibiului l-a rugat pe Ponta sa ajute Sibiul pentru construcţia unui nou spital de urgenţă în oraș.

”In cadrul discutiei, primarul Klaus Iohannis l-a rugat pe premierul Victor Ponta să sprijine în continuare proiectele Sibiului, printre care se numara cel legat de construcţia unui nou spital de urgenţă în Sibiu, proiect pentru care este nevoie de un schimd de terenuri. Primul Ministru s-a arătat dispus să susţină în continuare Sibiul, in proiectele sale”, a spus Mirela Gligore, purtător de cuvânt la primăria Sibiu.

“Premierul Victor Ponta a avut, astazi, la Palatul Victoria, o întrevedere cu primarul Sibiului, Klaus Iohannis. În cadrul întâlnirii, cei doi au discutat despre proiectele de dezvoltare ale orașului Sibiu, prim-ministrul Victor Ponta asigurându-l pe edil de întregul sprijin al Guvernului pe care îl conduce, pentru realizarea acestora”, se arată într-un comunicat al Guvernului României.

Ultima oră

Comentariul meu