Gaz Metan vrea puncte la Bistrița. Asaftei legitimat oficial. Eric așteaptă cartea verde

Mediașul caută vineri prima victorie din acest debut de campionat. Serios șifonați după înfrângerea din etapa trecută de acasă cu Pandurii, cei de la Gaz Metan vor să dea lovitura la Bistrița lui Jean Pădureanu.

Pustai spune că și un punct ar fi bun pe terenul fostei echipe a actualului director al Mediașului, Ioan Horoba. Partida dintre Gloria Bistrița și Gaz Metan deschide etapa din acest weekend, astă seară cu începere de la ora 19.00.Gaz Metan vrea puncte la Bistrița. Asaftei legitimat oficial. Eric așteaptă cartea verde

”Urmează un nou joc de campionat. Din nou începem această etapă noi. Cu meciul nostru la ora 19.00. Să sperăm că am trecut repede peste eșecul din meciul cu Pandurii și că am învățat ce era de învățat pentru că am întâlnit o echipă bună care ne-a arătat cum trebuie să evoluăm și noi în deplasare. Parțial am reușit și noi o repriză foarte bună la CFR. Nu mai vreau să discutăm despre ce a fost pentru că și la meciul cu Pandurii au fost câteva momente cheie în care dacă le-am fi speculat poate rezultatul ar fi fost altfel. Deci trebuie să gândim că din eșec trebuie să iei lucrurile și să le analizezi și să înveți. Din victorii la fel trebuie să iei ce ai făcut bine și să continui pe această linie. Deocamdată avem un singur punct și mergem la Bistrița cu gândul de a obține cât mai mult din acest meci. Normal întâlnim o echipă care și ea a început destul de slab acest campionat. Are zero puncte. Este începutul. Mai sunt încă 32 de etape dar fiecare meci contează și fiecare punct acumulat este important”, a spus antrenorul Cristi Pustai.

Eric în așteptare. Lulacu la fel

Gaziștii nu cred zvonurile că Bistrița se va retrage din liga 1, iar Pustai speră că jucătorii săi să fie concentrați și să joace așa cum trebuie pe terenul Gloriei. Medieșenii nu se pot baza încă pe Lulacu și Eric, dar în lot va fi un alt nou venit, Asaftei fiind legitimat cu acte în regulă la Gaz Metan.

”Situația financiară a Bistriței este probabil aceeiași de câțiva ani și zvonul că echipa se desființează sau că echipa se retrage au mai fost și acum patru ani și acum trei ani. Eu cred că este o echipă cu tradiție, echipă care nu va părăsi scena ligii 1 așa desființându-se pentru că este o reședință de județ și până la urmă se vor găsi fonduri ca această echipă să continue activitatea. Acest lucru nu trebuie deloc să ne impresioneze, nici să ne destabilizeze, nici să credem că la Bistrița vom avea un meci ușor. Din contră vom întâlni un adversar care are mare nevoie de puncte ca și noi de altfel. Legat de lot nu sunt probleme, doar că cei doi jucători care erau în așteptare așa cum scrie și programul pentru cartea verde, au rămas tot în așteptare. E vorba de Lulacu și de Eric. Iar de Victoraș Asaftei ieri a fost înregistrat transferul și este apt de joc” a mai spus Pustai.

Partida dintre Gloria Bistrița și Gaz Metan deschide etapa din acest weekend, astă seară cu începere de la ora 19.00.

 

 

Ultima oră

Comentariul meu