Gaz Metan a obţinut un punct în Gruia în etapa inaugurală a Ligii I, dar preşedintele medieşenilor este supărat pe arbitrajul lui Sebastian Colţescu. Şeful grupării ardelene îl acuză pe centralul craiovean că a întors spatele la un fault făcut de clujeni în faza premergătoare golului lui Kapetanos, după care şi-a îndreptat tirul spre şeful CCA, Ion Crăciunescu.

Mă irită faptul că există speculaţii mereu înaintea meciurilor noastre cu CFR Cluj, deşi ei nu au câştigat niciodată în faţa Gazului în ultimii 4 ani. Eu îmi doresc să câştige ei tot până la finalul campionatului, pentru că recunosc, sunt fanul CFR-ului. Nu am nicio garanţie că vor lua titlul cu Ioan Andone pe bancă, nimeni nu garantează asta. Să nu uităm faptul că Jorge Costa mai avea 5 etape până la final şi a plecat. Aseară, dacă jucătorii noştri se concentrau, mai puteam marca un gol. În repriza a doua s-au speriat că ar putea lua trei puncte.

Colţescu a întors spatele la faza golului lor, precedată de un fault, de aceea e frustrant. Domnul Crăciunescu nu face bine că îi apără pe arbitri la un post de televiziune. Mi-a rămas în minte explozia lui de bucurie la golul unei anumite echipe. El trebuie să rămână echilibrat, chiar dacă are o simpatie cunoscută în lumea fotbalului. De aceea, mi-am amintit de un meci în care Gaz Metan a fost defavorizată de arbitraj la un meci cu Dinamo, condus de Colţescu. Pure întâmplări…”, a spus Horoba la Sport.ro.

Ultima oră

Comentariul meu