alertă ard 15 hectare de vegetaţie şi lizieră în păltiniş

Echipajele intervin la faţa locului pentru împiedicarea extinderii incendiului cu 4 maşini de intervenţie. Nu au fost înregistrate victime sau persoane care să solicite asistenţă medicală de urgenţă.alertă ard 15 hectare de vegetaţie şi lizieră în păltiniş

În data de 21.07.2012, în jurul orei 12:05, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă “Cpt. Dumitru Croitoru” al judeţului Sibiu în colaborare cu Serviciul pentru Situaţii de Urgenţă Sibiu, a fost solicitat să intervină pentru localizarea şi stingerea unui incendiu izbucnit la vegetaţia uscată si liziera pădurii din zona taberei Şanta, aflată în apropierea staţiunii Păltiniş din judeţul Sibiu.

Echipajele intervin la faţa locului pentru împiedicarea extinderii incendiului cu 4 maşini de intervenţie. Nu au fost înregistrate victime sau persoane care să solicite asistenţă medicală de urgenţă. Cu privire la suprafaţa afectată aceasta este până la acest moment de aproximativ 10-15 ha.

La sfârşitul intervenţiei se va constitui o comisie de specialişti din cadrul ISU Sibiu care va analiza cauzele şi imprejurările producerii incendiului.

 

 

Ultima oră

Comentariul meu