Cu un obiectiv îndrăzneţ de clasare în primele şapte locuri, Gaz Metan şi-a pus în cap să ia toate punctele de la CFR la fel ca şi în sezonul trecut. Medieşenii vor să îi facă viaţa grea lui Andone, chiar dacă le lipsesc trei jucători importanţi. Bud şi Buş nu pot juca împotriva echipei clujene, iar Roman este accidentat.

Pustai este însă optimist înaintea primei partide oficiale a sezonului 2012 – 2013. Matematicianul spune că vrea ca Gazul să păstreze tradiţia şi să ia puncte în Gruia. „Începe un campionat în care ne-am propus obiectiv îndrăzneţ. Sper să şi reuşim să îl atingem. Jucăm la echipa campioană. Noi ca de obicei de fiecare dată ne-am respectat adversarul cu care jucăm însă pe teren va trebui să păstrăm tradiţia din ultimele sezoane. Adică să venim cu puncte sau cu punct de la Cluj”, a declarat Cristi Pustai înaintea meciului de sâmbătă.

Cinci indisponibili

CFR-ul are şi o veste bună dinspre Mediaş. Gaziştii nu pot să îl folosească pe Eric, proaspăt revenit la gruparea medieşeană şi asta pentru că brazilianul va fi legitimat abia zilele acestea. Problema ar fi că nu îi putem folosi pe Buş şi pe Bud în compartimentul ofensiv. Din păcate şi Roman în această săptămână s-a accidentat. Să vedem astăzi dacă va relua pregătirile pentru că în ultimele două zile a făcut antrenamente separat. În rest vechile accidentări, Breweld, Bawab şi Buzean.De Eric ce să zic. Deocamdată să îl vedem legitimat pe Eric şi apoi putem vorbi. Eric este un jucător care îşi revine din jocuri. Odată legitimat poate fi folosit treptat în număr de minute mai mic la început. Eu zic că în două – trei etape dacă va fi legitimat, va fi util echipei” a spus Pustai.

Anderson în „standby”

Nici noua vedetă Anderson Miranda Rodrigues, nu va juca la Cluj şi asta pentru că el încă nu a semnat cu Gaz Metan Mediaş.  „Andreson încă nu a semnat. E un jucător pe care probabil o să îl ţinem în lot, dar deocamdată nu a semnat. Cu jucătorii străini până vine cartea verde mai durează. Mai avem încă trei jucători pe lângă Anderson în probe. Ne vom decide la finele săptămânii. E puţin greu pentru a mai testa jucători pentru că nu sunt jocuri de verificare” a mai spus Pustai.

 

Ultima oră

Comentariul meu