liviu cotârlă, manager interimar al spitalului clinic judeţean de urgenţă sibiu

Șanta este înlocuit de Cotârlă până la organizarea concursului pentru ocuparea definitivă a postului rămas vacant zilele trecute.liviu cotârlă, manager interimar al spitalului clinic judeţean de urgenţă sibiu

Vă anunţăm numirea de către Consiliul Judeţean a Dlui Dr. Liviu Cotârlă, medic primar interne, specialist nefrolog, ca manager interimar al Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu, începând cu data de 16 iulie 2012. Numirea s-a realizat prin Dispoziţia nr. 306 din 12 iulie 2012 pentru o perioadă de maximum şase luni, până la organizarea concursului pentru ocuparea funcţiei„, se arată într-un comunicat al Spitalului Județean Sibiu.

Postul de manager al Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu a devenit vacant ca urmare a rezilierii, în data de 9 iulie, cu acordul părţilor, a contractului de management încheiat între Conf. Univ. Dr.  Adrian Șanta, care ocupa această funcţie, şi Consiliul Judeţean Sibiu. După reziliere, Consiliul Judeţean l-a delegat pe directorul medical al SCJU Sibiu. Dr. Cipăian Remus Călin, pentru exercitarea atribuţiilor managerului, prin Dispoziţia nr. 300/09.07.2012. Aceasta se va revoca la data intrării in vigoare a Dispoziţiei nr. 306/112.07.2012, privind numirea dlui. Liviu Cotârlă ca manager interimar.

 

 

 

Ultima oră

Comentariul meu