Patru sibieni cercetaţi penal pentru că au fost prinși băuți la volan în weekend

Un bărbat, în vârstă de 60 de ani, domiciliat în municipiul Mediaş, a fost depistat în trafic conducând un autoturism pe strada Ighişului din localitatea Mediaş, având o concentraţie de 0.42 mg/l alcool pur în aerul expirat.Patru sibieni cercetaţi penal pentru că au fost prinși băuți la volan în weekend

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care are o îmbibaţie alcoolică peste limita legală, faptă prevazută şi pedepsită conform art. 87, alin. 1 din OUG 195/2002 Republicată.

În data de 07.07.2012, poliţiştii rutieri, în cadrul unei acţiuni pe linia prevenirii şi combaterii consumului de băuturi alcoolice, au depistat  în trafic pe raza localităţii Gura Rîului, un autoturism, la volanul căruia se afla un bărbat în vârstă de 44 de ani, domiciliat în acceaşi localitate, care se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.

În urma testării cu aparatul etilotest, rezultatul a indicat o îmbibaţie alcoolică în aerul expirat de 1,28 mg/l.

Conducătorului auto i s-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană, care are o îmbibatie alcoolică peste limita legală, faptă prevazută şi pedepsită coform art. 87 alin. 1 din OUG 195/2002.

 

Alţi doi conducători auto, în vârstă de 24 de ani şi respectiv 64 de ani, domiciliaţi în judeţul Sibiu, au fost depistaţi în trafic sub influenţa băuturilor alcoolice.

Conducării auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de  0.89 mg/l alcool pur în aerul expirat şi respectiv 0, 55 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană, care are o îmbibaţie alcoolică peste limita legală, faptă prevazută şi pedepsită de art. 87, alin. 1 din OUG 195/2002 Republicată.

 

Ultima oră

Comentariul meu