Lucrările pe strada Oituz au fost finalizate. Pe acestă stradă DPC a reparat trotuarele şi carosabilul şi a montat noi borduri. Lucrările au fost executate pe tronsoane, pentru a reduce astfel disconfortul în trafic.

Pe strada Ceferiştilor, carosabilul este aproape finalizat. Până săptămâna viitoare DPC va ridica la cotă căminele de vizitare şi va finaliza şi trotuarele. Pe strada C. Noica căminele au fost deja ridicate la cotă, strada urmând să fie finalizată în aproximativ o săptămână.

DPC a turnat deja covoare de asfalt pe porţiuni din străzile Cristianului şi Malului, aceeaşi operaţiune urmând să fie realizată şi pe strada Bucegi, pe tronsonul dintre strada Moldoveanu şi strada Călţun şi pe strada Negoiu, între strada Moldoveanu şi strada Fochiştilor.

Pe strada Viitorului lucrările au avansat destul de bine în ultima perioadă. Turnarea stratului de binder este finalizată pe tronsonul dintre Moara de Scoarţă şi strada Mureşului. Porţiunea dintre strada Mureşului şi Calea Guşteriţei rămâne în lucru, dar lucrările sunt şi aici destul de avansate.

În Cartierul Tineretului DPC toarnă în prezent stratul de uzură pe străzile Orhideelor, Deventer şi Klagenfurt. În prezent reţeaua de străzi a noului cartier sibian este amenajată în proporţie de aproximativ 90%.

 

Ultima oră

Comentariul meu