Regele romilor se disculpă de faptele tânărului care la finele lunii trecute a bătut cu alți doi prieteni un agent de pază al unei săli de jocuri electronice de pe strada Alba Iulia.

Florin Cioabă spune că bătăușul nu este nepotul său direct și că educația acestuia este în sarcina părinților. Cioabă condamnă cu fermitate faptele celui care a bătut cu cruzime un alt tânăr.

”David Cioabă nu este nepotul meu direct, ci după o soră de a mea. Consider că mediatizarea excesivă a faptului că acesta este nepotul meu a fost un lucru care a indus în eroare opinia publică și a avut darul de a-mi afecta imaginea atât a mea cât și a familiei mele. Doresc să precizez că nepoții mei direcți sunt mici, cu vârste de până în 14 ani. Consider că educația lui David Cioabă nu cade în sarcina mea, ci în cea a părinților săi, iar fiecare trebuie să răspundă după faptele sale.

Condamn cu toată fermitatea asemenea fapte, indiferent de către cine sunt săvârșite, dar este bine de știut de ce s-a ajuns până aici, și sper ca justiția să analizeze cu maximă obiectivitate acest caz.”, a spus Florin Cioabă.

TU CUM CALIFICI FAPTELE LUI DORIN CIOABĂ? VEZI VIDEO DE MAI JOS ȘI POSTEAZĂ COMENTARIUL TĂU AICI SI PE FACEBOOK!

YouTube video

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu