Două persoane au ajuns în stare gravă la spital după ce un Logan a tamponat violent o altă mașină pe care a proiectat-o apoi pe contrasens într-un TIR. Șoferul Daciei a vrut să intre dintr-un drum secundar pe DN1 în localitatea sibiană Aciliu moment în care o altă mașină l-a lovit în plin.

Șoferul unei Toyota înmatriculată în Italia a rămas prins între fiarele mașinii, iar cel din Dacia Logan era și el rănit. Bărbatul care conducea TIR-ul spune că practic nu a avut cum să evite acroșajul mașinii proiectată sub el din impactul avut loc pe sens opus.

”Eu am venit din partea aceea. Ei s-au lovit. A ieșit cu Loganul dintr-o parte. Avea viteză. Impactul a fost puternic. A venit de pe contrasens. Cel din Toyota era conștient. Cel din Logan nu. M-am trezit cu Toyota în față. Ce să mai evit. Că l-a aruncat de pe contrasens” a spus șoferul TIR-ului.

Și martorii spun că șoferul Daciei Logan nu a dat prioritate celeilalte mașini și așa s-a întâmplat nenorocirea.[nggallery id=909]

”Domnul cu Loganul nu a acordat prioritate și a intrat în Toyota. L-a aruncat în fața la TIR. Impactul a fost foarte puternic. Erau răniți. I-a luat SMURD-ul. TIR-ul era regulamentar pe banda lui” a spus un martor.

Ambii șoferi în vârstă de 43 si 58 ani au fost transportați de urgență de cei de la SMURD la spitalul județean Sibiu, starea lor fiind destul de critică.

YouTube video

”Din primele cercetări rezultă că autoturismul marca Logan înmatriculat în Sălaj în timp ce se deplasa pe drumul județean din Aciliu, a ieșit în drumul național 1 și a intrat în coliziune cu autoturismul Toyota înmatriculat în Italia, după care a intrat pe contrasens și a fost proiectat în autotractorul înmatriculat în Dâmbovița” a spus Tudor Vasile din cadrul IPJ Sibiu. Traficul pe DN1 a fost blocat mai bine de o oră și jumătate între Sibiu și Sebeș, timp în care coloanele de mașini formate pe cele două sensuri au depășit lungimea de cinci kilometri.

VIDEO: Bogdan Tătăroiu

Ultima oră

Comentariul meu