Preşedintele Consiliului Judeţean Sibiu, Ioan Cindrea a anunţat marţi, că Spitalul Orăşenesc din Cisnădie se va redeschide, ca urmare a vizitei aici a consilierului Ministrului Sănătăţii, Iordache Lazăr. Ioan Cindrea urmează să solicite o întrevedere cu Ministrul Sănătăţii, Vasile Cepoi.

„Consilierul Ministrului Sănătăţii a inspectat miercuri, 27 iunie, dotarea, aparatura şi starea materială a Spitalului Orăşenesc din Cisnădie. La inspecţie au participat şi vicepreşedintele Consiliului Judeţean Sibiu, Ioan Banciu, Şefa Serviciului de Administraţie Publică Locală, Rodica Ţârlea, reprezentanţi ai Prefecturii, primarul şi viceprimarul din Cisnădie. Poziţia Consiliului Judeţean Sibiu este foarte clară: trebuie redeschis Spitalul din Cisnădie, absolut necesar sibienilor din acest oraş”, a precizat Ioan Cindrea, preşedintele Consiliului Judeţean Sibiu, în timpul conferinţei de presă.

Acesta a explicat că, Iordache Lazăr, consilierul Ministrului Sănătăţii, urmează să-I propună acestuia, soluţia optimă pentru redeschiderea Spitalului din Cisnădie.

În momentul în care a fost închis, Spitalul Orăşenesc din Cisnădie avea 92 de paturi. Aici lucrau 16 medici specialişti de Medicină Internă, Neurologie, Pediatrie, Obstretică Ginecologie, Neonatologie, Chirurgie Generală, ATI, Laborator de analize medicale, Radiologie şi imagistică generală. La Spitalul din Cisnădie, pacienţii care aveau nevoie urgentă de ajutor, se puteau adresa Camerei de Gardă, care asigura permanenţa.

 

Ultima oră

Comentariul meu