După două sezoane consecutive în care a fost eliminată din semifinalele Diviziei A de baschet masculin, Gaz Metan Mediaş pare decisă ca la finalul viitorului an competiţional să joace măcar finala.

Oficialii formaţiei sibiene au alocat un buget generos în acest sens, iar transferurile efectuate până acum au dat de înţeles că Gazul va avea un cuvânt greu de spus în campionatul ce va începe în luna octombrie. Noul antrenor, Marcel Ţenter, odată instalat oficial pe banca medieşeană, s-a pus imediat pe treabă şi a obţinut semnăturile a trei jucători în mai puţin de 10 zile.

Un sârb, un american şi un român

Săptămâna trecută, sârbul Aleksandar Mladenovic a fost primul baschetbalist care a semnat cu Mediaşul, iar ultimele două zile au însemnat tot atâtea transferuri. Americanul Paul Graham şi românul Adrian Guţoaia au făcut din Gaz Metan Mediaş cea mai activă formaţie din această pauză competiţională. Astfel, cu trei luni înainte de startul viitorului sezon, noua formaţie a lui Marcel Ţenter pare că a devenit o candidată serioasă la titlul de campioană. De asemenea, trupa sibiană speră să reprezinte România cu cât mai mult succes şi în FIBA EuroChallenge.

Sursa: RL

Ultima oră

Comentariul meu