Vineri 29 iunie începand cu ora 16:00, sibienii sunt invitați cu mare in Piata Mare si Piata Mica din Sibiu. Scandia Sibiu, brandul care rasfata romanii cu bunatati traditionale cu dichis inca din 1922, celebreaza cele 9 decenii de excelenta in mijlocul consumatorilor.

Ei vor avea parte de surprize menite sa aduca spiritul anilor 1920 in randul trecatorilor: zeci de mii de atentii dulci, manifestari artistice si una dintre cele mai mari carti de bucate din Europa de Est! Seara va culmina cu o serie de surprize pe masura ocaziei speciale.

Cartea va fi dezvaluita in cadrul unei ceremonii speciale in Piata Mare din Sibiu, incepand cu ora 17:00, de catre un invitat-surpriza. In paginile care vor masura aproape 3 metri se vor regasi retete traditionale, inspirate de bucataria conacului cu dichis. Ea va fi donata Sibiului in semn de multumire pentru sprijinul acordat fabricii de-a lungul anilor.

Evenimentele de la Sibiu fac parte dintr-o serie de manifestari aniversare. Cei 90 de ani de excelenta vor fi aniversati cum se cuvine si in alte 5 orase din tara: Bucuresti, Brasov, Cluj Napoca, Timisoara si Constanta.

 

Ultima oră

Comentariul meu