Un bărbat de 62 de ani a băut câteva beri după care s-a urcat rupt de beat la volanul mașinii și în drum spre casă a lovit cinci autoturisme parcate chiar în parcarea blocului în care el locuiește. Omul abia se mai ținea pe picioare la sosirea polițiștilor.

Șoferul a coborât nedumerit din mașina sa după ce a lovit alte cinci mașini aflate în parcarea unde dorea și el să își lase Loganul. Vecinii au sărit cu gura pe el imediat după ce și-au văzut autoturismele lovite. Bărbatul abia mai vorbea când poliția a venit la fața locului.

”Am băut o bere. Îmi pare rău. Cred că am depășit limita legală. Nu am avut un motiv anume pentru care am băut. Am carnet de 25 de ani. Niciodată nu am făcut așa ceva. Nu sunt un prăpădit” a povestit șoferul băut.

Vecini supărați

Vecinii s-au arătat uimiți de faptul că cel pe care îl știu de zeci de ani s-a urcat băut la volan. Oamenii spun însă că așteaptă să le plătească daunele la autoturisme și vor să afle și ei de ce acesta s-a urcat mort de beat în mașină. ”Eu eram la serviciu. M-au sunat vecinii să îmi spună că mi-a fost lovită mașina și am găsit-o în starea în care o vedeți. Am aflat că un vecin de aici cu probleme de alcool nu a fost atent și a lovit mai multe mașini. Normal este să îmi plătească daunele. Sunt supărat normal pentru că pierd timp cel puțin o săptămână de alergătură” spune Savu Aurel, unul din sibienii care s-a ales cu mașina lovită de șoferul băut.

Poliția a numărat trei mașini lovite

Polițiștii continuă cercetările pentru a stabili exact câte mașini a avariat șoferul a cărui alcoolemie a fost de 1,04 miligrame alcool în aerul pur expirat, pentru că la prima numărătoare agenții de circulație au identificat doar trei mașini lovite și asta în condițiile în care martorii spun că au fost lovite cinci mașini. ”S-a stabilit că un șofer în vârstă de 62 de ani din municipiul Sibiu a condus un autoturism Dacia Logan pe strada Ștrandului după care pe strada Doljului a acroșat un alt autoturism parcat și apoi alte două autoturisme. El a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 1,44 mg/l alcool pur în aerul expirat. I-a fost reținut permisul în vederea anulării și va fi cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice având o alcoolemie peste limita legală”, a explicat Ana Maria Popa – IPJ Sibiu

YouTube video

Șoferul s-a ales cu permisul anulat și cu dosar penal pentru fapta sa. Omul va trebui să plătească și daunele vecinilor săi pentru că le-a stricat mașinile.

VIDEO: Bogdan Tătăroiu

Ultima oră

Comentariul meu