Un șofer grăbit a vrut să vireze la stânga de pe o stradă principală pe una secundară la Sibiu și a lovit în plin un Ford Ka ce circula pe sens opus. Trei persoane au fost rănite în urma impactului, printre aceștia aflându-se și un băiețel de doi ani și zece luni.

Șoferul microbuzului spune că pur și simplu nu a observat mașina care venea de pe sensul opus. Omul se căiește pentru ceea ce s-a întâmplat.

”Am vrut să virez în stânga. M-am asigurat și nu am văzut. Nu știu ce s-a întâmplat. Am văzut că vine mașina din față și am pus frână. S-a întâmplat apoi ce s-a întâmplat” spune șoferul microbuzului.

Dacă șoferul microbuzului a scăpat teafăr, din celălalt autoturism trei victime au ajuns la spital. Două femei au fost rănite, iar un băiețel de aproape trei ani a avut și el nevoie de îngrijiri medicale. Soțul celei care se afla la volanul Fordului Ka a venit în grabă la locul accidentului.

”Nu a putut să îmi spună prea multe soția. Ea era conștientă, dar sora ei nu. Copilul din câte știu e mai mult speriat și are câteva lovituri!” a povestit soțul celei care se afla la volanul Fordului.

Șoferul microbuzului se va alege cel mai probabil cu permisul suspendat pentru că nu a fost atent.

”Conducătorul microbuzului care circula pe strada Maramureșului nu a acordat prioritate la efectuarea virajului spre stânga și a accidentat Ford-ul Ka. În urma acestui eveniment rutier a rezultat vătămarea corporală a trei persoane între care și un minor de doi ani și 10 luni”, a spus subcomisarul Crăciun Constantin – IPJ Sibiu.

YouTube video

VIDEO: Bogdan Tătăroiu

Ultima oră

Comentariul meu