Un tânăr a intrat cu un cuțit în mână într-o benzinărie din Sibiu și a amenințat o femeie că o ucide dacă nu îi dă toți banii din casa de marcat. Femeia s-a speriat și s-a refugiat după un coleg care însă nu a avut reacție și l-a lăsat pe hoț să fure cei 3.400 de lei încasați peste noapte.

Tâlhăria a avut loc la primele ore ale dimineții. Femeia stătea liniștită după tejghea în momentul în care un tânăr de aproximativ 25 de ani a intrat în viteză cu un cuțit în mână și i-a cerut să îi pună într-o pungă toți bani din casa de marcat. După câteva secunde hoțul a rupt-o la fugă sub privirile angajaților care apoi au sunat la 112. Chiar dacă benzinăria are camere de supraveghere video, acestea nu stocau imagini în timpul jafului.

”În acest caz vorbim despre o infracțiune de tâlhărie. În jurul orei 7.30 al acestei dimineți un tânăr cu vârsta aproximativă de 25-27 ani a intrat în interior, a amenințat folosind un cuțit doamna care lucra la casierie și a sustras acesteia suma de aproximativ 3.400 de lei. Polițiștii din cadrul biroului de investigații criminale Sibiu efectuează momentat cercetări în vederea identificării autorului acestei infracțiuni. Nu era mascat. A amenințat-o folosind un cuțit. Nu există imagini de pe camerele de filmat pentru că acestea nu stocau imaginile. Este vorba de o singură persoană. Sesizarea a fost făcută pe 112 de către angajații societății. Femeia nu era singură. Era împreună cu un coleg. Nici el și nici doamna nu au avut nicio reacție de apărare sau de a alerta colegii sau oamenii din zonă” spune Luciana Balteș – purtător de cuvânt IPJ Sibiu.[nggallery id=904]

Liniște suspectă la benzinărie

Polițiștii au luat la întrebări toți locuitorii care stau în vecinătatea benzinăriei. Nimeni nu a văzut nimic, chiar dacă peste stradă de locul jafului funcționează câteva magazine de cartier dintre care unele sunt cu program non-stop. Oamenii s-au arătat mirați însă de cele întâmplate.

”Acum am auzit și eu ce s-a întâmplat. PE aici nu am avut probleme până acum. Mă surprinde că s-a întâmplat lucrul acesta. Poate e din altă parte hoțul și nu de aici din cartier” a spus un sibian ce locuiește în zonă. Angajații benzinăriei au refuzat să ofere detalii despre jaf și chiar s-au arătat iritați de apariția presei la fața locului. Criminaliștii au ridicat însă probe de la fața locului și se speră ca atacatorul să fie prins cât mai rapid. Femeia care era de serviciu în timpul jafului a făcut un atac de panică și a avut nevoie de îngrijiri medicale.

YouTube video

VIDEO BOGDAN TĂTĂROIU

Ultima oră

Comentariul meu