Fiica patronului echipei de fotbal Voința Sibiu a acroșat un minor de șase ani pe o stradă din fața uneia din piețele principale ale orașului. Tânăra a oprit inițial la fața locului după care s-a speriat și a plecat. Fata s-a prezentat mai târziu la poliție.

Accidentul s-a petrecut pe strada Semaforului, una din cele mai aglomerată din Sibiu.

Doi băieței au încercat să traverseze printre mașini strada, dar unul dintre ei a fost acroșat de către un Audi A4.

Copilul a fost luat imediat de pe carosabil de un trecător, dar șoferița care l-a accidentat a dispărut de la locul accidentului după ce inițial a coborât să vadă cum se simte copilul.

”Deci eu veneam de aici și mă duceam în jos. Doi băieți au traversat în fugă strada și pe unul din ei, ultimul mai mic l-a lovit o mașină de culoare mai închisă. Nu am văzut număr. Nu a oprit aici momentan șoferul, dar eu l-am tras pe copil pe trotuar și am văzut că încetinește, dar nu m-am uitat la număr. S-a dus mai încolo și a oprit la străduța aia, la Șureanu. Acolo a oprit. Am văzut că a oprit și am zis că las că o oprit și vine încoace. A venit o doamnă mai plinuță în egeri și mai blonduță. S-a uitat, s-a întors înapoi și s-a urcat în mașină și a plecat. (…) Nu avea viteză mare. A fost doi copii și pe al II-lea l-a prins. Au traversat neregulamentar. Nu e nicio trecere aici. L-am văzut jos și l-am luat și i-am zis să nu se miște. Nu e în regulă să fugă. Putea să fie mai rău. Nu e bine că a fugit” a povestit Burdușel Dumitru – martor la accident.

S-a speriat şi a fugit direct la poliţie

Polițiștii sosiți la fața locului s-au chinuit să afle cine e șoferița fugară, iar după jumătate de oră de la producerea accidentului au fost informați că tânăra s-a predat la poliție.

Ioana Hămbăşan le-a spus celor de la poliţie că s-a speriat de reacţia celor prezenţi la locul accidentului şi de aceea a ales să meargă ea la poliţie şi să nu aştepte sosirea poliţiştilor la locul accidentului.

”Am fost sesizați cu privire la faptul că pe strada Semaforului a avut loc un accident rutier în care a fost implicat un pieton, un minor prin traversare neregulamentară a străzii. Din primele cercetări a rezultat faptul că conducătoarea auto a plecat de la locul faptei. De fapt aceasta s-a prezentat la poliție în timp ce noi efectuam cercetarea la fața locului. Starea copilului este bună. A fost rănit ușor. Vom face investigații și vom stabili dacă a plecat de la locului accidentului sau a plecat că s-a speriat de mulțimea care s-a adunat la fața locului” spune Crăciun Constantin de la IPJ Sibiu.

YouTube video

Ultima oră

Comentariul meu