Pompierii au intervenit duminică dimineață pentru a lichida un incendiu care a izbucnit la fostul magazin Trident de pe strada Oncești.

Trei mașini de la ISU Sibiu s-au deplasat la fața locului. Incendiul a izbucnit la partea din spate la magazinului. Cei care păzeau locația aflată în insolvență au sunat la 112 și au anunțat că magazinul a luat foc. Până la urmă incendiul a fost localizat și flăcările au fost stinse. A fost însă nevoie de ajutorul celor de la primăria Sibiu care au venit la fața locului cu o autoscară rulantă. Cei de la ISU a decopertat o parte din acoperiș pentru a vedea dacă nu cumva mai arde mocnit sub acesta.[nggallery id=902]

”Inspectoratul pentru Situații de Urgență Dumitru Croitoru al județului Sibiu a intervenit cu trei autospeciale pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la fostul magazin Trident de pe strada Oncești. Am luat decizia de a decoperta clădirea pentru lichidarea focarelor. Deocamdată nu avem date despre focar și cauzele producerii incendiului. Din primele cercetări ar putea fi vorba de o cauză tehnică pentru că incendiul se manifesta la hala circuitelor de climatizare și la panoul electric de pe exteriorul clădirii”, a explicat locotenent-colonelul Virgil Giurgiu, prim adjunctul ISU Sibiu.

Ultima oră

Comentariul meu