Prima ediție a SkirtBike  în orașul nostru s-a dovedit a fi un succes, aproape 150 de bicicliste și cei veniți să le susțină au umplut Piața Mare de flori, rochițe și fustițe colorate și bucuria de a pedala împreună. Sibiul a dovedit că, atunci cînd există dorința de a face mișcare și a participa la acțiuni de sensibilizare a locuitorilor la adoptarea unui mod de viață sănătos, nu există limită de vîrstă. Participantele înscrise aveau între 4 și peste 70 de ani. Una dintre domnișoare a venit însoțită de cîinele său, așezat frumos în coșuleț, în fața bicicletei.

Înainte de plecarea pe traseul propus, a fost desemnată cîștigătoarea fustei unicat create de Diana Ribana și a avut loc o mică tombolă, o parte dintre doamne plecînd acasă cu accesorii pentru grădină personalizate cu biciclete, cercei sau vouchere pentru ședințe gratuite de Tae Bo.

Defilarea prin oraș s-a desfășurat fără incidente, pe traseul Piața Mare – Bulevardul Nicolae Bălcescu – Piața Unirii – Școala de Înot – Parcul SubArini – Bulevardul Victoriei – Parcul Astra – Bulevarul Nicolae Bălcescu – Piața Mare. Bărbații care au ținut să participe s-au asigurat și de siguranța doamnelor și domnișoarelor. Sibienii au privit în cea mai mare parte cu amuzament și încîntare trecerea biciclistelor, încurajîndu-le pe traseu.

[wpg_thumb]

Ultima oră

Comentariul meu