Aproape 70 din cei mai buni tatuatori la nivel mondial se întrec în acest weekend la Sibiu. Sute de tineri s-au înscris pe lista de așteptare pentru a își face un tatuaj la cea mai mare convenție de acest gen din Europa de Est. Mulți dintre vizitatorii de la Sibiu au venit de peste Ocean sau din vestul Europei ca să își facă un tatuaj de calitate la Transilvania Tattoo Expo 2012.

Foto Transilvania Tattoo Expo 2012

Sibiul a devenit în aceste zile locul cel mai de invidiat pentru pasionații de tatuaje din România. Aici au venit tatuatori experți din aproximativ 15 țări, din Noua Zeelandă și până în Statele Unite ale Americii și chiar și din America de Sud. Artiștii participanți și-au dat silința să facă tatuaje cât mai apreciate.

”Este minunat. Toate atelierele sunt grozave. E pentru prima dată când vin aici și mă simt ca într-o familie și este foarte mișto. Cred că ieri am avut noroc că am cîștigat premiul zilei pentru că sunt aici o grămadă de artiști buni. (…) România este frumoasă. Nu știam la ce să mă aștept. Nu am fost niciodată aici. Am auzit o mulțime de lucruri dar niciuna nu este adevărată. O să mă întorc cu siguranță aici”, a povestit TONY MANCIA – SUA – Atlanta – tatuator.

Artiștii nu au avut timp să respire dovadă fiind faptul că au lucrat de dimineața până seara la modele. Clienții au fost încântați de faptul că au putut să aibă parte de cei mai profesioniști tatutatori. Unii au venit special în România pentru așa ceva.

”Este un lucru extrem de frumos. Sunt pasionat de tatuaje. Vin și văd multe lucruri și mulți artiști cunoscuți. Mi-a făcut plăcere să vin aici la Sibiu să termin ce am început la București. (…) O să revin cu siguranță și anul viitor. (…) Majoritatea celor de aici sunt cei mai buni din sud-estul Europei. (…) Prețurile sunt bune. Mult mai ieftin decât ceea ce este în afară” a povestit un tânăr în timp ce își făcea un tatuaj.

Printre cei care au trecut pragul convenției s-au numărat și curioși dar și oameni care au venit cu gândul ce a face primul tatuaj din viața lor.

Organizatorii s-au arătat mulțumiți de cum merge convenția în acest an și de faptul că oamenii au venit deja în număr destul de mare în aceste prime două zile să viziteze locația și să își facă un tatuaj.

YouTube video

Transilvania Tattoo Expo oferă și spectacole de muzică rock dar și o expoziție de mașini clasice americane. Evenimentul se va încheia duminică seară.

VIDEO: Bogdan Tătăroiu

Ultima oră

Comentariul meu