Sibiul se va alătura mîine, 24 iunie 2012, orașelor participante la evenimentul SkirtBike, singurul de acest gen destinat cu precădere femeilor care folosesc bicicleta fie în timpul liber, fie ca mijloc de transport, fie pentru a se simți bine, a se relaxa sau a face mișcare. La acest eveniment doamnele și domnișoarele sînt încurajate să pedaleze în ținute cât mai cochete.
SkirtBike îşi propune să redea femeilor curajul de a pedala în oraş şi de a se exprima în stilul lor unic şi cochet. Mersul pe bicicletă reprezintă un mod de viaţă echilibrat, plin de naturaleţe, simplitate, feminitate şi atitudine oriunde ai merge, la serviciu, la piaţă sau în oraş cu prietenii. Bicicleta este noua ”little black dress”.
Evenimentul SkirtBike a fost iniţiat de către VeloBello în anul 2010, avînd loc în orașe precum București, Arad, Iași și Timișoara, Baia Mare. Este rîndul nostru să demonstrăm că doamnele și domnișoarele din Sibiu se dau pe bicicletă. Iniţiatoarele proiectului sunt nişte bicicliste vesele, inteligente şi pasionate, care vor să convingă cît mai multe femei să înfrunte traficul din oraş pe două roţi și de aceea ele se vor afla și la Sibiu în 24 iunie 2012.
SkirtBike Sibiu îşi propune să introducă bicicleta în viaţa de zi cu zi a femeilor şi a tuturor românilor lipsiţi de prejudecăţi.
În Sibiu, acest eveniment este organizat de către ciclism.ro în colaborare cu Organizatorul Turului Ciclist al Sibiului.
Înscrierile se vor face în ziua evenimentului, 24 iunie 2012, începând cu orele 11:00 în Piața Mare din Sibiu.
La orele 12:00 se va pleca într-o plimbare cu bicicleta pe următoarea rută: Piața Mare, Str. Nicolae Bălcescu, Piața Unirii, Calea Dumbrăvii, Str. Lomonosov, Str. Școala de Înot, Parcul Sub Arini (pista de biciclete), Str. Avrig, Parcul Sub Arini (până la Olimpia), Str. Victoriei, Piața Unirii, Str. Nicolae Bălcescu, Piața Mare.

 

 

Ultima oră

Comentariul meu