Una dintre cele mai „hot” angajate ale Antenei 1 din teritoriu, Nicolle Stanese, se pregateste sa imbrace rochia de mireasa. Ea s-a logodit cu un manager de top, omul care a dezvoltat in Romania afacerile unor branduri de succes, printre care Zara sau Stradivarius. La nunta lor vor fi 300 de invitati, care ii vor asculta pe Andra si Canaf, anunță cancan.ro.

Nicolle si Mihai Cioltea s-au cunoscut in decembrie, chiar de Sfantul Nicolae, si in scurt timp s-au logodit. Dupa nunta, care are loc pe 15 iulie la un hotel din Sibiu, cei doi vor veni, cel mai probabil, sa locuiasca in Bucuresti, deoarece ea are oferte de la mai multe televiziuni nationale si el este implicat in coordonarea afacerilor derulate in Capitala. Pregatirile pentru nunta sunt pe ultima suta de metri, insurateii stabilind atat artistii care vor canta – printre care Andra si Canaf de la „Vocea Romaniei”, precum si o insula exotica pentru luna de miere. Daca Nicolle prezinta o emisiune la Antena 1 Sibiu, viitorul ei sot este „artizanul” expansiunii Inditex pe piata romaneasca, adica firma-mama care detine, printre altele, brandul Zara.

O poveste de succes fascinanta
Mihai Cioltea a ajuns printre managerii de top dupa ce a lucrat in trustul Media Pro. La un moment dat, a plecat din tara si a muncit pe un vas de croaziera care naviga in Thailanda, Singapore sau Malaiezia. In noiembrie 2001, trece pe nava The World, unde pasagerii detin in proprietate apartamentele. Timp de cinci ani, Cioltea, stage and broadcast manager, s-a ocupat de televiziunea locala a vasului, realizand emisiuni sau filme documentare despre locurile pe care cei de pe The World le vizitau. In 2007 a devenit expansion manager al Inditex.

Sursa: Can Can

Ultima oră

Comentariul meu