Un taximetru a fost lovit în plin într-o intersecție din Sibiu de către un alt autoturism. În urma tamponării mașina de taxi s-a dat peste cap și a fost proiectată direct în curtea unui sibian care locuiește pe strada Ștefan cel Mare la intersecție cu Bâlea.

Cele două mașini au avut verde la semafor, iar șoferul Audi-ului a încercat să treacă rapid prin fața taxiului. Nu a apucat însă să facă acest lucru pentru că a lovit în plin taximetrul. Șoferul din mașina ce a trecut prin gardul unei case din apropiere a mărturisit că și-a văzut moartea cu ochii.

”Mă deplasam din sensul poliție înspre Vasile Aaron. La un moment dat autoturismul Audi A4 a semnalizat stânga și nu mi-a acordat prioritate. Am încercat să îl evit venind amândoi pe verde. Nu am avut viteza. Cred că 40 – 50 km la oră. Am virat dreapta ca să îl evit… Rezultatele se vad. M-am răsturnat cu mașina”, a povestit șoferul taxiului.

Direct într-o curte

Impactul dintre cele două mașini a speriat un cartier întreg. Proprietarei casei în curtea căreia a ajuns taxiul răsturnat nu i-a venit să creadă ce peiasaj a descoperit când a ieșit afară să vadă ce s-a întâmplat.

”Ce să văd. Un taxi a fost lovit de o mașină Audi. Probabil că avea viteză foarte mare că altfel nu îl întorcea peste cap și m-i l-a băgat în curte și mi-a stricat gardul. E bine totuși că nu mi-a intrat în casă. Am auzit o bubuitură puternică și dacă nu se va lua o măsură de poliție, tot timpul se vor întâmpla accidente din acestea. (…) Șoferul de abia ieșise. A zis că îl durea piciorul și ceva la cap. Acum s-a hotărât să îl ducă la spital. Asta este” a spus proprietara casei.

Neacordare de prioritate

Taximetristul a scăpat ca prin minune, dar până la urmă a fost dus la spital pentru că se simțea rău. Șoferul mașini Audi este vinovat de producerea accidentului. ”Cauza producerii accidentului este neacordarea priorității la vehicole. Șoferul taxiului este rănit ușor. A fost transportat la Urgență pentru investigații. Din primele cercetări se pare că conducătorul Audi-ului nu a acordat prioritate taxiului” a spus Crăciun Constantin  de la IPJ Sibiu

Acesta nu este primul accident care se produce în această intersecție. Locatarii de pe strada cu pricina spun că semaforizarea este proastă și că aici se întâmplă mai mereu astfel de evenimente.

[nggallery id=901]

Ultima oră

Comentariul meu