Formaţia lui Cristian Pustai a plecat joi în Ungaria unde va rămâne până pe 8 iulie la Debrecen. Mediașul a luat în probe și patru jucători noi. Gaziştii vor disputa în Ungaria un număr de cinci partide de verificare. Pe 23 iunie medieșenii vor întâlni MTK Budapesta, iar o zi mai târziu vor juca în compania formaţiei ucrainiene Metalurh Zaporizhya.

”Zilele acestea au fost mai mulți jucători în probe. Am considerat că pe patru dintre ei îi putem duce și la Debrecen pentru prima săptămână unde vom avea două jocuri cu MTK și cu Metalurh Zaporizhya. Probabil după aceste jocuri ne vom pronunța. Alături de aceștia vom mai duce și parte din jucătorii mai talentați de la echipa a II-a. De la Debrecen la Budapesta vom pleca cu lotul complet de 27 de jucători. Dintre cei care au fost în probe am ales pe ASHLEY CAIN, Victor Sălăgeanu şi Ajdrin Llullaku. De asemenea l-am reținut îl lot și pe DIMITRI PETKOV, închizătorul bulgar, cel care seamnă foarte mult cu Pereș, un fost jucător de al nostru” spune Cristi Pustai, antrenor la Gaz Metan Mediaș.

Pe 27 iunie, alb-negri vor juca cu Honved Budapesta, iar apoi pe 30 iunie sunt programate două jocuri cu prima şi a doua echipă a Debrecen-ului. Imediat după aceea, gaziştii se vor muta la Budapesta pentru partea a doua a cantonamentului. Aici vor întâlni pe 3 iulie formaţia maghiară Gyor, iar apoi pe 7 iulie vor juca cu Tatran Presov din Slovacia.

 

Lotul de jucatori al echipei Gaz Metan pentru cantonamentul din Ungaria

PLESCA RAZVAN

BUCHTA MILOS

GREAB ALEXANDRU

GURINCU ADRIAN

FRASINESCU COSMIN

ZAHARIA RADU

TRTOVAC JASMIN

LAZAR FLORIN

MARKOVIC ZARKO

MUTH SERGIU

AKAKI KUBUTIA

CIUCA MARIUS

BUZEAN IONUT

VUKADINOVIC IVAN

TODEA CRISTIAN

NEGRU VALENTIN

DAN FLORIN

BREEVELD NICANDRO

HLINCA IONUT

TAHAR AYMEN

VASILACHE CIPRIAN

PETRE CIPRIAN

AVRAM RAZVAN

GHEORGHE COSTIN

BUD CRISTIAN

BUS SERGIU

ROMAN DAN

VICTOR DA SILVA

BAWAB THAER

PETRIS TIBERIU

DIMITRI PETKOV

GASPAR RAUL

COVACIU OVIDIU

SALAGEAN VICTOR

ASHLEY CAIN

LLULLAKU AJDRIN

SAVIN CATALIN

 

 

 

Ultima oră

Comentariul meu