video foto accident mortal pe centura sibiului. un tir a strivit un passat

Tragedie pe DN1T. Un TIR plin cu ciment lichid a spulberat pur și simplu un autoturism pe centura ocolitoare a Sibiului. Un bărbat de 44 de ani din București a murit pe loc fiind strivit de fiarele propriei mașini după ce mașina sa a fost lovită violent de autoutilitara încărcată cu 40 de tone.

Accidentul s-a petrecut la primele ore ale dimineței. Un tânăr care mergea la lucru în zona industrială a Sibiului a semnalizat regulamentar ieșirea de pe drumul principal. Mașina lui a fost însă pur și simplu călcată de un TIR, care mai apoi a intrat pe sens opus și a spulberat un Volskwagen Passat.

”Am venit cu mașina din partea aceea pe Drumul Hoților. Veneam la lucru. Am semnalizat. Am oprit aici. Au trecut patru mașini. A trecut a cincea mașină, un Opel. Nu mai știu că nu am mai văzut. Când să vină Passatul acela am văzut roțile deasupra mea cum a trecut peste mine că mă omora. Când m-am dat jos din mașină tremuram tot. Inconștienți. A trecut peste mine și a zburat peste Passatul acela. Am înțeles de la unii oameni că avea peste 80 – 90 km la oră”, a povestit Banea Adrian, tânărul care era la volanul Golf-ului și mergea la lucru la Continental.

Bărbat din București mort în accident

Un bărbat din București care se întorcea acasă din Olanda și tracta și o rulotă a murit pe loc fiind strivit în mașină. Medicii sosiți la fața locului nu au mai putut face nimic pentru el. Șoferul TIR-ului a mărturisit că nu a putut face nimic pentru a evita tragedia. ”Am căutat să îl evit și a venit domnul pe contrasens. Altceva nu am ce să spun. Am încercat să îl evit pe cel din fața mea. Nu am mai avut ce să fac. Am intrat direct în șanț. Nu aveam viteză, dar dacă a fost în 5 metri unde să opresc o mașină cu 40 de tone. Am avut 40 – 50 de km/h maxim”, a povestit și Zeamă Gheorghe, șofer al TIR-ului plin cu ciment. Poliția a stabilit că vinovat de accident se face șoferul autocamionului plin cu ciment pentru că nu a păstrat distanța potrivită în trafic față de mașina din fața sa. ”Conform primelor cercetări, cimentrucul nu a păstrat o distanță de siguranță și a intrat în coliziune cu autoturismul care era angajat în efectuarea virajului stânga, după care a pătruns pe sensul opus de deplasare și a intrat în coliziune frontală cu autoturismul care tracta rulota”, a explicat Sandu Murariu – IPJ Sibiu.

Traficul rutier pe centura ocolitoare a Sibiului a fost blocat complet aproape trei ore, timp în care coloanele de mașini pe ambele sensuri s-au întins pe aproximativ 6-7 kilometri.

VIDEO: Bogdan Tătăroiu

Ultima oră

Participă la discuție

3 Commentarii

  1. CONDOLEANTE FAMILIEI! AS VREA SA VA ACORD UN SPRIJIN PENTRU INMORMANTARE CONTACTATI-MA LA NR. DE TEL 0765. 773189

  2. daca tot ati postat videoul,macar putina atentie.faceti cen.zurat omului decedat de la volan.

  3. daca tot ati postat videoul,macar putina atentie.faceti cenzurat omului decedat de la volan.