Compania Naţională de Autostrăzi  şi Drumuri Naţionale din România a anunţat soferii ca în intervalul 21 – 30 iunie, orele 08.00 – 17.00, circulaţia autovehiculelor va fi restricţionată pe sectorul DN 7, cuprins între localităţile Râmnicu Vâlcea şi Veştem, pe Valea Oltului, urmand ca traficul să se  desfăşoare alternativ pe o singură cale.

Decizia a fost luata pentru a se putea efectua lucrările pentru dislocarea stâncilor cu pericol de desprindere de pe versantul montan in zona localitatii Brezoi, de pe Valea Oltului. Soferii au ca alternative de ocolire Valea Jiului sau DN1 prin Brasov, iar cei cu masini mici pot utiliza Transfagarasanul pentru a trece Carpații de la Sibiu spre sudul Romaniei.

Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale pot fi obţinute de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Autostrăzi si Drumuri Naţionale din Romania S.A., la numerele de telefon 021/9360; 021/264.33.33; sau pot accesa pagina de internet a Companiei Naţionale de Autostrăzi si Drumuri Naţionale din Romania (www.cnadnr.ro/Situaţia Drumurilor Naţionale).

 

Ultima oră

Comentariul meu