Adrian Năstase a fost scos din locuinţa din Zambaccian în ambulanţă, pe targă, având ochii închişi, acoperit cu o pătură albastră şi având un fular în jurul gâtului. Năstase s-a rănit in zona gâtului, fiind împiedicat de politiștii veniți să îl ridice, pentru a-l duce la penitenciarul Rahova, unde urmează să își ispășească pedeapsa de doi ani închisoare, după condamnarea rămasă definitivă astăzi.

Adrian Năstase a făcut o criză de panică când polițiștii au venit să îl ridice și și-a tras un glonț în gât cu un pistol. Potrivit Mediafax le-a cerut polițiștilor să îi permită să își ia niște cărți din bibliotecă, unde odată ajuns, a pus mâna pe pistol și a incercat să se impuste in cap. Polițiștii au intervenit dar fostul premier s-a rănit grav în zona gâtului. Fostul premier va intra în operație dimineață.

O ambulanţă a ajuns, miercuri noapte, la locuinţa lui Adrian Năstase din Strada Zambaccian, echipajul medical intrând în grabă în garajul imobilului, unde anterior intrase şi maşina Poliţiei. Doi reprezentanţi ai Poliţiei Capitalei au fost miercuri seară, la reşedinţa lui Adrian Năstase din Strada Zambaccian, precizând la intrarea în imobil că acesta urma a fi dus, în primă instanţă, la medic, potrivit procedurilor.

Ultima oră

Comentariul meu